Hvordan velge sommer festkjoler

Posted by admin on Wednesday Jun 28, 2017 Under festkjoler

Sommeren er ofte kjent som partiet sesongen. Når du får en invitasjon for en sommerfest, er det første som foregår i hodet ditt, “hva jeg skal ha?” Så hvis du vurderer å kjøpe en festkjoler for en sommer arrangement, er det visse ting som må holdes i bakhodet før du bestemmer på ditt valg av utstyr.

Selv om fleste kle opp sitt aller beste for kveld fest, er faktum at sommeren partiet wear er vanligvis ganske behagelig! Høy komfort-nivå er ekte USP av sommeren festkjoler. Hver enkelt av oss ønsker å føle seg avslappet og komfortabel på en fest. Det nytter ikke å velge en svært dyrt cocktail kjole som du ikke er komfortabel og holde fidgeting og justere antrekket hele kvelden. Derfor alltid fokus på komfortnivået når du velger en sommer fest antrekk. Par shorts, korte skjørt, ermeløse topper er noen av de beste eksemplene på sommeren festkjoler som gjør at du føler deg komfortabel.

Sommer slitasje definerer utgangspunktet moro og bekymringsløse holdning. Det samme må gjenspeiles i din festkjoler. Bruk sterke farger er en av de beste måtene å reflektere denne typen av holdningen. I tillegg, hjelper den likeledes deg å takle varmen. Mørke farger og en svart cocktail kjole er ting som du bør helst unngå for sommeren. Slike drakter ikke hjelpe deg mye i sommervarmen og gjøre deg se av stedet. Floral design eller Hawaiian utskrifter er også et godt alternativ for en typisk sommer bash.

Som nevnt ovenfor, må sommer cocktail kjoler hjelpe deg kampen heten. En en-brikke mini er en dag som et bedre alternativ enn å gå for slim-fit bukse. Det lar deg nyte sommeren bris på bena. Det anbefales å velge riktig materialet som bomull. Slike festkjoler alltid holde kul når du setter dem. Tilsvarende er ermeløse eller ryggløse kjoler etc et godt valg for sommeren slitasje.

Før du velger en sommer-festkjoler, er det også viktig å forstå din personlige smak. En vanlig feil at de fleste folk ofte gjør er at de går ut av sin komfortsone og prøve donning drakter som ikke egentlig gjort for deres personlig smaker. Dette gjør ikke noe for å hjelpe dem ser attraktive. På den annen side, det gjør dem selv-bevisst og stjeler unna sjarmen fra kjolen. Derfor er det viktig å velge festkjoler som passer best på deg og også passer din smak.

Så før du jag å handle for sommeren festkjoler, husk viktige punkter som må vurderes. Så lenge din cocktail kjole gjør du føler deg avslappet og kjølig og gjør deg ser nydelig, så gå for det!

Tags : , | add comments

Beste trender For designer festkjoler i 2017

Posted by admin on Wednesday Jun 28, 2017 Under festkjoler

Designer festkjoler har vært spesielt fet 2017. Diskret ser er ute og mange kvinner er kø for å prøve ut dristig kutt, farger og stiler sett på rullebanen i år. Her er noen av de mest populære trendene i designer festkjoler i år:

Bright og selv neonfarger er en iøynefallende trend å prøve i år. Varme farger som rødt, oransje og rosa er spesielt gøy i neon. En kjole i en elektrisk fargen vil alltid skiller seg ut i mengden. Heldekkende farge neon kjoler fungerer spesielt bra når kontrast med svarte og hvite tilbehør.

Utskrifter og mønstre er en allsidig ny trend og en fin måte å legge til farge på en enkelt festkjoler. Mange designer festkjoler funksjonen 70s inspirert blomster, dyr og art deco utskrifter oppdatert for den moderne jenta. Retro utskrifter omarbeides med abstrakte design og fantasy fargene er hva bringer denne trenden i 2017.

2017 er en glitrende år mote. Stor gemstone pynt, lille paljetter og tekstiler med en metallisk skimmer er alle på trenden i år. En glitrende festkjoler tiltrekker alltid øyet og denne trenden kan gjenspeile forskjellige personligheter. Rhinestones og større perler pleier å lese som veldig Rockens mens paljetter og metallics er mer klassisk feminin.

Stroppeløs og en-skulder ser har vært foretrukket på den røde løperen i år. Kjoler som bringer oppmerksomhet til skuldrene og krage bein er klassiske og sexy. En stroppeløs kutt er en tidløs måte å vise fram akkurat den rette mengden av huden. En en skulder kjolen er elegant og enkel å trekke av mange forskjellige jenter. Begge ser fabelaktig med et par dangly øredobber.

Ettersittende “kropp con” kjoler er en populær kjendis trend for 2017. Selv om mange jenter finner tettsittende utseendet skremmende, med rett mønster, klippe og tilbehør denne trenden vil fungere på en rekke kroppstyper. Mange designer festkjoler i denne stilen ansette geometriske farge blokkerer teknikker for å skape en illusjon av en slankere figur. En interessant halsen og noen kreative tilbehør også arbeide for å trekke øyet.

Tyll og fjær skjørt er en stor trend for den sanne jentete jente. På en kjole, disse omfangsrike skjørt som regel er kontrastert med en strukturert og selv corseted bodice skaper et utseende som er både er lunefulle og irritabel. Denne trenden er ofte sett i en ombre mønster fra lys til mørk.

Flyter maxi kjoler er en annen favoritt i 2017 mote. festkjoler med lang feiende skjørt har en bohemaktig fengsle. Best av alt, i motsetning til mange festkjoler er maxi kjoler svært komfortable og lett å bære. Selv om de ofte tenkt på som uformelle, gjør en maxi kjole med en stroppeløs kutt og en farge en stor festkjoler når kledd med rett tilbehør.

Havfrue kjoler er en flott måte å ha lange kjoler i 2017. Denne stilen fremhever kurver og skaper dramatiske stil med en voksende. Selv om en havfrue kjole ser flott ut i alle farger, fortsatt mange jenter undervanns temaet ved å velge skimrende stoffer i blues og greener.

Valgene er uendelige som du kan velge fra når det gjelder å finne en designer festkjoler for din neste fest hendelsen, men kan du være sikker på at det vil være noe for alle.

Tags : , | add comments

Beste selskapskjoler å bære til et bryllup

Posted by admin on Wednesday Jun 28, 2017 Under Selskapskjoler

Det er flott å bli invitert til et bryllup; men vet du det beste selskapskjoler å bære? Her er noen av de beste plaggene du bør vurdere går for:

En skulder antrekk med drapere foran

Hvis du har vakre skuldre, er kjole å gå for. Siden kjolen har en drapere front trenger du ikke å bekymre deg for overspising under bryllupet. Dette er fordi drapere vil lett skjule magen. I tillegg skjuler magen, er antrekket også super behagelig og luftig; Derfor vil du bli svært komfortable klesdrakten.

DROPS sjal antrekk i metallic

Antrekket er ikke bare behagelig, men det er også svært blanke som gir det en elegant utseende. Akkurat som forrige kjole, du kan seg under bryllupet og ingen vil merke som magen skjules.

Skygger og spotlight kjole

Det er en retro vri på den populære svarte cocktail kjolen. Det er ideelt for alle som liker ermer. Ifølge kjole entusiaster er dette antrekket ideelt for alle som ønsker å late kurver. Det er også ideell for deg hvis du er interessert i å balansere bredere skuldrene. Mens de fleste plaggene er svart i fargen, kan du også finne andre som er i en annen farge.

Chiffon forskjønnet farge kjole

Dette er en perfekt kjole for en varm sommerkveld. Den gode siden med chiffon er at den puster. Derfor vil du være kule tross den høye temperaturen. Fra beaded kragen trenger du ikke å ha noen smykker. Dette videre garanterer at du er komfortabel varm natt.

Ruffle kjole

Mange ruffle kjoler er skinnende; Hvis du er fet og elsker skinnende antrekk, er dette derfor kjole for deg. I tillegg gir deg mye oppmerksomhet, er kjolen også billig; Derfor vil du ikke få brøt når du kjøper.

Floral blonder mesh top antrekk

Hvis du elsker illusjonen av en stroppeløs kjole og på samme tid du ønsker å unngå garderoben feil, er dette kjole å gå for. Mesh toppen holder alt på plass; Det er derfor veldig behagelig. Det blonder blomster motivet gir derimot kjole et elegant utseende.

Konklusjon

Dette er noen av de beste selskapskjoler å bære til et bryllup. Når du kjøper dem, sørg for at du vurderer din kroppstype. Du bør også vurdere din hudfarge.

Tags : , | add comments

Tips om hvordan å kjøpe den rette selskapskjoler

Posted by admin on Wednesday Jun 28, 2017 Under Selskapskjoler

Du er invitert til en kveld parti og lurer på høyre kle for å bære? Her er en guide:

Identifisere en selskapskjoler

En selskapskjoler er laget av formelle stoffer som fløyel, chiffon, sateng, metallisk halt og georgette. I de fleste tilfeller kommer antrekk med et par spesielle anledninger sko og en liten clutch bag.

Hvis du planlegger å kjøpe utstyr trenger du bare å besøke din lokale klesbutikk. Du kan også besøke brude salonger og nettbutikker, og du vil finne utstyr som vil være ideelt for deg.

Når du kjøper kjolen må vurdere hendelsen som du deltar på. Hvis du deltar på en mindre-formell anledning som drinker eller en hyggelig middag, bør du gå for en drakt som er kne-lengde eller kortere. Hvis du går for en dans eller semiformal bryllupsfesten, bør du kjøpe en cocktail kjole.

Når du foretar kjøp alltid huske at jo mer formelle arrangementet, jo lenger kjole du bør kjøpe. Dette betyr at hvis du deltar på en formell hendelse bør du gå for en full-lengde kjolen. Utstyr kan ha et tog eller det kan ha en svært full skjørt.

Noen av de formelle arrangementer at du bør ha en formell kjole inkluderer: hvit-tie hendelser, baller, formelle bryllup og gallaer.

Hvis du elsker iført suits bør du velge en høy kvalitet formell Dress eller bukser. Hvis du deltar på en formell forretningsfunksjon bør du gå for godt kutt bukser med en forskjønnet top.

Hvis du ikke liker bukser bør du ha en hvit bluse og en feiende, gulv-lengde skjørt.

Tilbehør til å bære med en selskapskjoler

Se delen av kvelden bør du gå for luksuriøse, smakfulle tilbehør. Akkurat som når du bruker andre antrekk, bør du kontrollere at tilbehør du bruker supplement kjolen. For eksempel hvis du har en åpne halsen kjole bør du gå til en fancy kjede som tiltrekker folks oppmerksomhet.

Hvis derimot du er iført en ermeløs antrekk bør du ha en forskjønnet armbånd.

Når det gjelder sko, bør du bruke hæler. For å matche raffinementet til selskapskjoler, bør du unngå clunky hæler og kiler.

Det er også viktig å vurdere vesken. For en fancy utseende, sikrer du at posen samsvarer med din kjole. Du bør gå for en clutch bag som kommer med en stropp eller uten noen stropper.

Tags : , , | add comments